Idag är det ingen vanlig dag ..

...FÖR IDAG ÄR DET
MIN FÖDELSEDAG !

Ja ÄNTLIGEN är jag 18 jävla år !! Det var verkligen på tiden haha..
Igår hade tvillingsyster sin fest så blev partaj här hemma och sedan utgång efter kl 12 (a). Och idag mår man som förtjänar ialf. Men idag är det dags igen. Idag är det nämligen min FEST och den ska firas ja jävlar i det :D! Haha nä men nu har jag inte tid och sitta här. Nu ska det fixas och donas. Och tack som fan alla som sagt grattis just nu älskar jag er allihopa haha ! Bjuder på lite galna bilder.. PUSSINUSSSTIVOLI :D

Haaaaaaaaaaaaaaaaj !:D
igår var en super bra dag ! Åkte till tivoli i Köpenhamn med familjen Thuresson & Dahlberg. Åkte massor av karuseller. Men det var en som var värst, Vertigo hette den. Trodde jag allvarligt skulle döö ! Blev svimmfärdig och sjukt snurrig haha. Men jag klara av att åka den iallafall (stolt). Dagen bestod också av god mat,dricka & mycket skratt och romantik med min älskling. Var hemma i Sverige igen sent på kvällen och då blev det kvällsmiddag och sedan läggdags. Idag är det en ny dag och har inte gjort så mycket pågrundav att jag har sjukt ont i ryggen av alla karuseller jag åkte igår >.< .. Men har iallafall färgat håret och beställt klipptid. Så imorgon klockan 10 blir det klippning hos New Line i Eslöv. Funderar också på att beställa ett Clip on löshårs set så man kan ha lite längre hår när man ska iväg och partaja eftersom jag har klippt av allt mitt naturliga :( och saknar att ha långt hår. Men ja , det var väl allt för mig. Nu är det inte långt kvar tills jag fyller år btw. 4 dagar bara !
Håller tummarna på fint väder.
Nu ska jag nanna och här kommer lite bilder från Köpenhamn, Enjoy (: Tjingeling !
Grattis hjärtat på din dag

Jag & bloggen har blivit lite segaaa haha. Har inte haft tid eller lust till att skriva.
Men det har hänt lite roligt nytt sen jag skrev senast.
Jag och älskling var och firade ahmad i lördags, skojskoj var det :D.
Sen resten av veckan har det varit filmkvällar,lomma beach och kubb.
Men annars har veckan varit lugn men helgen är redan planerad och den ser också lugn ut. Ska med thure & hans familj till deras vänner och fira en arton års dag imorgon sen på lördag ska min familj till farmor &farfar och fira dem eftersom de har fyllt år :). Oj glömde nästan bort att skriva att min bästa kompis Kristoffer "räkan" Pallin fyller 20 år idag! GRATTIS :D

Nje, har inte så mkt att skriva så ska äta lite middag nu sen duscha :). Och om ni inte har märkt det så har jag ändrat om hela bloggen. Mycket bättre nu :). Ha det bra , Tjingeling !

ge mig sol igen !

Helgen har varit hur bra som helst ! :D
Fredagen började redan klockan nio på morgonen då Angelica hämtade mig och vi åkte till Lund. Vi handlade present till Ola som har fyllt 20 år och sen handlade vi mat. När vi var klara så åkte vi hem till henne och fixa allt inför kvällen då det blev partaj hos Angelica.  Grillning och skratt med många roliga folk.
På kvällen hämtade Christoffers bror oss så då åkte vi hem. Och bara efter några timmars sömn så var det dags dagen efter igen för då var det nämligen Ola's 20 års fest. Vilket var mycket trevligt även om vi inte kunde stanna så länge för på kvällen skulle vi till Johanna som haft grillfest. Där var också trevligt folk och kvällen blev bra ! :). Även om vissa inte mådde så bra dagen efter (räkan *host*) så åkte jag, räkan, thure & frida och bada i tvedöra. Det var så himla skönt för det var sjukt varmt ute. Nu är det redan tisdag och har inte gjort så mycket annat roligt. Vädret börjar bli dåligt igen och det gillas inte. Hoppas solen kommer snart igen :).  Ha det bra alla, Tjingeling !

I'm loving it !

detta är ett sådant sommarlov som man bara älskar !
umgås med de bästa som får en att må toppen :D.
Dagarna har bestått av bad,skratt,grillningar & cider och det gillas till max.

Och idag ska jag & älskling till borstahusen och äta & hälsa på hans farmor och farfar.
På fredag ska vi till Angelica där vi ska äta gott och partaja med de bästa.
Och på lördag ska vi till Ola som blir 20 år, grattis !:D
De flesta dagarna är redan planerade men det gör ingenting när man är arbetslös haha.
Så dagarna går hur snabbt som helst men de kan de få göra så jag kan få den 31 juli nu !! Ja nu är det bara 24 dagar kvar tills jag ÄNTLIGEN blir 18 år , wooohooo :) !.
Nä nu ska jag hoppa in i duschen ,
TJINGELING
puuuuuuuuuuuusss & kraaaaaaaaamEverything I need is right here by my side
I'm only up when you're not down
don't wanna fly if you're still on the ground
It's like no matter what I do

Well you drive me crazy half the time,
the other half I'm only trying to let you know
that what I feel is true
and I'm only me when I'm with you

RSS 2.0