ge mig lördag !

veckan har varit brabrabra ! (: har kollat lite fotboll och varit i skolan
den har dock varit ganska tröttsam men så är de i början ..
Jag har också varit på malmöfestivalen som har varit skoj :) I Lördags blev det firande av Christoffers bror Marcus. Där fick man verkligen för mycket alkhol i kroppen höhö. Så man mådde som man förtjäna i söndags !
Nu har det gått två dagar av veckan , och den går snaaaaaaabbt. Och om 4 dagar så åker jag och min babyboo till göteboorg :D! Där kommer det bli middag på heaven23 och sedan lite utekväll och på söndagen Liseberg. Ska bli skönt att komma bort lite och bara få ha dig lite för mig själv (a)
Nä nu ska jag dra och träna (: .  Ha det braaaaao : )

du & jag, så länge du vill


19/3 -10


min helg och lite till

Ännu en helg har gått (:
Fredagen bestod av lite partaj hos älskling med emil,ahmad, macke & jacob
Hämtade upp syrran och sedan tog vi varsin cider på tre kronor så det blev en liten runda ute i lilla eslöv.
Jag och christoffer åkte sedan hem i med taxi och sov riktigt gott :).


LÖÖÖRDAAAAAAAG !!!
Då var det dags att fira Adam på hans Pink-pardy ;) .
Alla skulle ha något rosa på sig och grabbarna pimpa såklart även upp sig med rosa nagellack som Angelica fixade på dem. Kvällen blev fartfylld och jag hade riktigt roligt!
Här komma några sockersöta bilder från kvällen (:



Nu har söndag & måndag också gått. Och det har inte hänt speciellt mycket förutom mts med min babe och skola. Idag var det också skola och den var riktigt soft. Lektionerna bestod inte av så mycket jobbiga saker, skööönt ! Men var ändå helt trött efter skolan och det är jag fortfarande. Har kollat på 10 avsnitt av THE HILLS. Jag bara älskaaaaaar dem. Orkar ju inte vänta på att Mtv ska visa dem en gång i veckan.. Tur man kan fixa dem på annat sätt ;). Nu är klockan halv 10 och ska nanna nu snart.. TJINGELING :D

tillståndet av lycka där du tror att du drömmer

Du är allt jag nånsin önskat,
du är allt jag nånsin drömt.
Du är den som får mig minnas
alla drömmar jag har glömt
och du är den som får mig hoppas,
du är den som får mig le.
All min kärlek får du bära.
Hela livet vill jag ge.

För du är där när ingen ser mig.
Du är där när stormen yr.
Du är där när natten skrämmer
och du är där när dagen gryr.
Och jag vill alltid ha dig nära,
när som åren läggs till år.
Och vad livet vill oss lära
är att framtiden är vår.
Som att se när is blir till vågor på sjön,
att hitta blommor som har växt under snön
så underbart är det att vara tillsammans med dig
,


5 månader av lycka

Christoffer Thuresson , Jag älskar dig !



hair extension on Miss fiia

Hejhajhajhaaaliiihallåååjaaa
Började skolan igår på folkhögskolan och nu har jag gått där i två dagar och jag trivs faktiskt ! Klassen verkar bra och de nya vännerna med =)! Imorgon är det aktivitetsdag så alla ska lära känna varandra så det ska bli skojsigt. När jag var i skolan så fick jag ett meddelande av emz att mitt löshår hade kommit, WIIE ! Ja ni läser rätt ! Miss Fia har skaffat löööshår O_o ..  satt och kolla inne på tradera häromdagen så tänkte jag att det skulle ändå varit lite roligt att ha löshår som man kan sätta i när man vill så kan man ha det när man ska ut och parta och så ju (: Och här nedan ser ni resultatet .



Är faktiskt rätt nöjd med det ! Men här är det lockigt och det är egentligen mycket längre under bilden så ska snart ta och platta och klippa det, hoppas jag bara inte fuckar upp det höhö.
Ikväll blir det mys med älskling som ska sova här (: Ha det fint, TJINGELING !

partypinglorna

ÅH JAG BARA ÄLSKAR ATT VARA 18 !

fartfyllda utekvällar är vad som har hänt sen jag fyllde år , och jag bara älskar det ! Förutom att det är cpdyrt höhö (a).  I torsdags hade vi kräftskiva här hemma , MUMS !! trots det dåliga vädret så stack jag & älskling ner på B2 där vi träffade massa skojsigt folk och kvällen blev superbra ! Man mådde dock som man förtjäna dagen efter ..  Och efter att ha legat och segat hela dagen så från klockan 4 på dagen till klockan 8 på kvällen så tjata Lovisa & Jasmine på mig att jag skulle hänga med ut och om&om igen så sa jag NEJ jag orkar inte :( .. men de slutade inte och till sist var jag som gott övertygad och åkte hem till Lovisa. Där blev jag uppfixad av tjejerna och nästa sekund så satt vi på tåget på väg till Malmö ;D.. Först blev det några öl på lilla torg, på ngn pub där och sedan vidare till Chili , där vi hade super skoj och träffa om inte snyggingen själv Tim Rydeström som jag måste säga är SJUKT SNYGG i verkligheten. Tyckte inte han var så snygg i programmet mammas pojkar faktiskt. Menmen jag hade super skoj med tjejerna iallafall och ångrar inte alls att jag hängde med förutom att när jag vakna upp på morgonen så var jag superdupermega förkyld O_o ..  Men jag dör inte för det fast jag låg hemma hos älskling hela dagen bara och blev ompysslad med god mat och massage på kvällen ;* ..Idag är det söndag och imorgon börjar jag skolan på folkhögskolan . Är ganska nervös just nu när alla skolgrejerna ligger på sängen och jag kollar bara på det lite bekymmrat , men det ska nog gå bra ! är sjukt kär i min nya skolväska ialf. Det är då den snygga adidas väskan ni ser till höger ;)

här är då jag med mina partypinglor och Tim ; )


FREAKING AWESOME !

Ja jag har ju inte skrivit sedan min födelsedag och har inte berättat hur freaking AWESOME den blev! Är verkligen nöjd över dagen och tackar alla som gjorde min 18 års dag till en helt fantastisk dag :)!

här är alla som ska ha tack för en super bra dag :)!


Det har dock inte hänt så jätte mycket roligt sen dess, veckan har varit lugn och den har mest spenderats med min pojkvän och i fredags blev det bio. Vi såg på trollkarlens lärling. Lite besvikna blev vi, trodde den skulle vara mycket bättre men den var ändå helt okej :). Eftersom fredagen blev lugn så blev lördagen lite mer roligare ;). Jag , Hanna & Emma stack till Slagthuset i Malmö på white summer edition och där var skoooooj. Tackar tjejerna för en bra kväll :). Idag blir det slappesöndag med film och godis :D

TJINGELING

RSS 2.0